Indultar a conductors condemnats


Indultan a un kamikaze condenado a 13 años

El Govern de l'estat espanyol ha concedit des de gener de 2012 fins a 6 indults a condemnats per delictes contra la seguretat del tràfic. Els indults son publicats al BOE. 
Entre els indultats hi ha el cas d'un conductor "kamikaze" que va ser condemnat a 13 anys de presó per un accident de tràfic de l'any 2003 amb resultat d'un mort i un ferit. 
Un altra dels indultats és un home condemnat a 3 anys i 3 mesos de presó per homicidi imprudent per la seva participació en un accident de tràfic el juliol de 2008 a Granada ,on van perdre la vida 3 joves de 15,17 i 21 anys. 

Son dos més dels que es van concedir en tota la legislatura anterior, tot i que queda lluny dels 18 indults que es van concedir entre 2004 i 2007. 

Aquest tipus d'indults concedits a persones condemnades per delictes relacionats amb la seguretat vial,ha desfermat les crítiques d'algunes associacions de víctimes d'accidents. La presidenta de Stop Accidentes, Ana Novella, ha lamentat que es concedeixin aquests indults "tenint en compte que costa molt que surtin aquest tipus de sentencies. Una vegada s'han posat arriba el Consell de Ministres i indulten a l'acusat i no passa res", s'ha queixat.

enllaç: http://www.20minutos.es/noticia/1701893/0/indultos/seguridad-vial/legislatura/




Entrades populars d'aquest blog

Tecnologia d'última generació per evitar accidents