'S'ha de deixar la velocitat per als circuits' -- Marc Márquez


Entrevista a la revista Tráfico y Seguridad Vial del pilot català Marc Màrquez.

Marc Márquez (Cervera, 17 de febrer de 1993) ha estat el nostre pilot més jove en guanyar un Mundial de 125cc. Encara no té el carnet necessari per conduir motos, però sí el de turismes. Considera que una bona educació vial, no distreure's, no beure, no còrrer i estar atent a la via són els pilars d'una conducció segura.

Fóra dels circuits, condueix un Renault Clio Sport, amb el que assegura que pren totes les precaucions possibles, com estar sempre molt atent a la via i als altres conductors, perquè sempre pot sorgir algun imprevist o una maniobra inesperada, així com tenir sempre els ulls ben oberts i intentar preveure el que et puguis trobar per deixar un marge de seguretat.
Afirma que no s'ha de conduir si s'ha begut, ja que disminueix molt la capacitat de reacció i d'anticipació. També té clar que qualsevol distracció a la carretera, com ara manipular el GPS o la ràdio, pot tenir conseqüències negatives.

Alguns consells de Márquez pels motoristes que circulen per la carretera són que tinguin molta precaució, que s'anticipin al que pugui venir i que deixin la velocitat per als circuits.

El campió mundial de Moto2, que l'any que ve correrà amb MotoGP, es mostra molt il·lusionat i amb moltes ganes de començar un nou projecte.

Aquí us deixo el link de l'entrevista sencera de la revista Tráfico y Seguridad Vial feta a Marc Márquez:
Entrevista a Marc Márquez.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Tecnologia d'última generació per evitar accidents