S'estavella contra un arbre i diu que se li ha posat pel mig...

Aquí va una altra notícia si més no, sorprenent...

Un veí de Llagostera de 72 anys es va estavellar contra un arbre del voral de la carretera de Caldes de Malavella. L'accident va ocórrer a quarts d'una de la matinada i els Mossos d'Esquadra s'hi van acostar per comprovar si l'home s'havia fet mal o si el cotxe havia causat danys.
Un cop a peu d'accident, l'home ja estava essent atès pels serveis mèdics i presentava l'aspecte d'estar borratxo. De fet, segons l'atestat, l'home estava fermament convençut que l'arbre se li havia posat enmig de la carretera. L'alcoholèmia va posar-ho tot plegat al seu lloc. El conductor quadruplicava la taxa d'alcoholèmia permesa al volant: va marcar 1,06 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire expirat quan el màxim permès en conductors experts és de 0,25, i per sobre la marca de 0,60 l'alcoholèmia esdevé delicte. Després de ser detingut, com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit, va quedar en llibertat amb l'obligatorietat de comparèixer davant l'autoritat judicial quan sigui requerit.

Si beus, no condueixis, sinó tens el perill que les coses materials s'interposin en el teu camí...
Per sort, ningú va prendre mal, però tots plegats hauríem de prendre molta consciència al volant, per la pròpia seguretat i per la de tots.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Tecnologia d'última generació per evitar accidents